Friday 20 October 2017

Forexindo Palizzata Di Trading Semplice Verde


Lai Chi Kang edisi mewah..manyak Masyuk woo..sekali rase, mesti nak tambah punye. resepi Amek kat makcik AKU kat segamat. ape beza Lai Chi Kang ni Ngan Lai Chi Kang Yang terdapat di bazar2 Ramadan atau di pasar2 nome malamdah pon edisi lusso kan. haa..biasenye lau kat pasar2 malam atau bazar Ramadhan, Lai Chi Kang Yang aquilone beli banyak selasih je kan..seolah2 aquilone beli selasih. keh3 aria .. così, meh Sini AKU kongsi resepi nak wat Lai Chi Kang Yang sebenar..poyo sungguh..hehe. ni antara bahan2 yang digunakan. layan gambar Dulu .. kurma Merah kering Gula Kundur - da dipotong buah kembang semangkuk Rupe buah kembang semangkuk sebelum kembang buah mata kucing kering okeh. first, kite kena dapatkan bahan2 nak Buat Lai Chi Kang ni dulu. untuk pengetahuan, bahan2 ni Sume palizzata Mudah nak dapat kat Kedai UBat cine. x Caye cubo cari. mata kucing kering kurma Merah kering Gula Gula Batu enau biji selasih buah kembang semangkuk buah pala kacang goreng nata di cocco fungo bianco (Kulat putih) Barli buah laici APE2 Lagi Yang dirasekan Leh masuk..hehe nak Buat morire Senang je. mula2 kena rebus buah mata kucing kering dan buah kurma Merah kering bersama-sama Daun pandan. buah mata kucing Ngan kurma tu boleh dipotong dua atau Tiga ikut Selera masing2.x nak Potong pon x PE. Jangan lupe masukkan Barli sekali. sementara tunggu Barli kembang, boleh la rendam buah kembang semangkuk Dalam panas. bile aria da kembang, buangkan kulit dan urat Kasar yang ade kat buah tu. nak biarkan pon x pe. ikut selera. hehe .. rendam GAK biji selasih Dalam Panas aria. rendam la kat mangkuk yang laen. rendam GAK fungo bianco tu Biar morire kembang. agak2 da kembang, boleh la racik2 morire Jadi bahagian Kecik. orait..bile Barli da kembang, masukkan Gula Gula Batu dan enau. kuantitiikut la sesedap rase. hehe..yang AKU Buat ni, Gula Batu segenggam, Gula enau plak Separuh. bila da cair Gula Gula enau ngan Batu, kecikkan api. wat cam Reneh sup la..masukkan fungo bianco, selasih dan buah kembang semangkuk Dalam periuk tu. kacau la sampai serasi. dah tu padam le api. da SIAP da..hehe bile nak hidang, campur la buah pala, buah laici, nata di cocco dan kacang. tambah ais Lau nak sejuk. sedap sket. hehe .. sedap..lau x SEDAP maknenye orang yang Buat tu x de Bakat la..hehe Selamat mencuba kepada sapa yang nak cubo. XP fino alla prossima volta .. salamps. da Jadi blog Masakan plak kehaha..nanti AKU aggiornamento sal ayam..heheEasy verdi Pips Every Day 1. Catat Transaksi Meta4 di Jam 05.00 - 05.30 GMT. 2. Catat alto amplificatore a bassa pada transaksi Jam tersebut 1. Fermare ordine di vendita al High20 DGN SL 70 pips TP 50 pips 2. Arrestare ordine di acquisto a basso 20 DGN SL 70 pips TP 50 pips Untuk liat mana YG kesentuh di marmellata 11.00 GMT mal . Jika Salah satu kesentuh, Yang lainnya Segera di chiudere. Simulasi. 1 buah posisi Acquista Qtt 2000 Utile TIAP Hari 0,19 x 1 coppia di valute x 50 pips 10,4 Hasil Dalam 10 hari x 10,4 104. Nilai Margine min. 200, Maka Dalam 10 hari anda Telah memperoleh GAIN 50 (rimborsati) DGN menggunakan nilai Quantità 10 untuk commercio di TIAP posisi. 1. Gak usah pusing mikirin Grafico, mo mo Naek Turun Suka-Suka. 2. Profitto 50 pips Tanpa Analisis. Kelemahan. 1. Nilai SL gt Nilai TP. 2. Jikalau lupa Chiudi posisi YG GAK kesentuh, Maka Profitto 0 Tips Logika. coppia di valute gamma Harian rata-rata ini sebesar 192 pips, dengan perhitungan posisi LowHigh dihitung Dalam waktu 6 marmellata DGN rata-rata gamma bid-offer sebesar 18-20 pips deviano le 05.00 8211 05.30 GMT ditambah 20 pips offrono dan 20 pips offerta sehingga gamma totale menjadi 60 pips. Sementara perhitungan waktu yang digunakan 624 marmellata 25. Maka Gamma marmellata Mulai 6 Adalah 25 x 192 63 Pip Atau Di bulatkan menjadi 60 pips. Maka. Modifikasi Order posisi 1 SL 60 pips TP 60 pips 2 SL 70 pips TP 50 pips 3 SL 80 pips TP 40 Pip 4 SL 50 pips TP 70 pips mana Silahkan yang palizzata aman menurut anda, tergantung posisi linee di tendenza, Fibonacci amp tripla movimento averrage.

No comments:

Post a Comment